Програма „Мечтана фигура“ – хранителен режим и тренировки

120.00 лв.

Ако сте човек, който желае да бъде активен, да постигне определен резултат, да се справи с непреодолим досега проблем с фигурата и иска това да се случи с помощта на професионалист и лек хранителен режим, това е точно за Вас!

Описание

 

Искате ли вече да влезете във форма? Искате да отслабнете, да се стегнете или и двете, но не искате изтощаващи тренировки и постоянно прескачане от диета на диета! Нека го постигнем заедно!

С мен ще разберете, че правилното хранене и тренировки не трябва да са мъчителни и трудно! Това може да бъде начин на животи, който да ви доставя удоволствие – да правите приятни за вас упражнения, да се храните добре, с храни, които обичате, да се чувствате добре в кожата си!

Ето какво ще получите:

Индивидуалната тренировъчна програма се изготвя персонално и е фокусирана върху конкретните нужди на трениращия. Изготвя се така, че да е подходяща за изпълнение в домашни условия и се състои от упражнения със собствена тежест или малка допълнителна такава.

Може да бъде изготвена, както за цяло тяло, така и разделена на определени части на тялото (горна част, мускулен корсет, долна част). Това зависи от Вашите нужди и желания!

Едновременно желаете да започнете хранителен режим, но не сте сигурни, че ще се справите сами?! Или ви притеснява, че нямате достатъчно мотивация и Ви е необходим някой, който да Ви напътства и мотивира?

Тази опция е създадена точно за ВАС! За да се справим заедно и да постигнем най-добри резултати!

Хранителният режим, който съм направила е познат начин на хранене, който е с доказана през годините ефективност. Хора от цял свят се хранят така цял живот, без това да ги ограничава трайно от любими неща! 

Искам още тук да спомена, че това е хранителен режим, а не диета за различни здравословни състояния!

Защо да изберете точно него?!

Едно от нещата, които спират много хора да започнат определен хранителен режим е това, че не искат да гладуват или да се откажат от храни, които обичат. Затова и тук идвам на помощ с нещо, разработено за хора дори с по-слаба воля. Режимът е подходящ за дългосрочен план, или т.е. можете да го прилагате цял живот, без да се налага да се отказвате окончателно от храни, които са ви необходими, да гладувате, да се съобразявате точно кога да седнете на масата, къде да се храните и т.н. Режимът е много лесен, разтоварващ и, най-важното – ЗДРАВОСЛОВЕН!

В индивидуалната програма е включено:

  1. 1. Въпросник за изготвяне на Вашата индивидуална карта;
  2. 2. Съставяне на индивидуална тренировъчна програма за 4 седмици;
  3. 3. Ежеседмични консултации с Ирина при нужда. 
  4. 4. Разясняване на базовия хранителен режим (закупува се отделно) и подробно обяснение на важните стъпки за постигане на целта;
  5. 5. Консултиране какви трябва да са индивидуалните действия за постигане на целта;
  6. 6. Ежеседмична консултация за седмично меню при нужда (в писмена кореспонденция или предварително уговорен телефонен/онлайн разговор);
  7. 7. Избор на меню, подходящо за цялото семейство;
  8. 8. Ежеседмично проследяване на резултатите – следим всяка седмица кога и как реагира вашето тяло на конкретния хранителен режим, като при нужда се правят промени според спецификата;
  9. 9. Проследяване спазването на хранителния режим и техники за мотивация на клиента.

 

За индивидуалния тренировъчен план

Стартираме тренировъчната програма с първа онлайн среща. Тя трае до 60 мин, в които показвам правилното изпълнение на упражненията, правилно структуриране на тренировка и първите упражнения, с които ще стартираме. След това тренировъчната програма се изпраща разработена и с писмен вариант. Като ще бъда на разположение по време на тренировъчния ви период за насоки, въпроси и мотивация! Имате право на избор от вида на ежеседмичните консултации – писмена кореспонденция или телефонен/онлайн предварително уговорен разговор. Времетраенето е до 30мин на седмица. 

 

За индивидуалния хранителен план

Желателно е след запознаване с режима да проведем консултация чрез телефонен разговор, за да зададете въпросите, които са възникнали, да сложим ден за стартиране и да Ви обясня най-важните неща, които трябва да следвате за постигане на резултат. Обикновено този разговор трае до 60 мин. и той е най-дълъг.

След което обсъждаме първото примерно меню и при нужда се правят корекции. Заедно с това проследяваме всяка седмица кога и как реагира Вашият организъм на хранителния режим. И при нужда правим промени и корекции.

През цялото това време ще имате възможност да ми изпращате възкликнали въпроси, да ми пишете ако имате някакви притеснения или имате нужда от още малко мотивация! Можете да изберете вида на Вашата ежеседмична консултация – телефонен разговор или писмена кореспонденция. Като те се провеждат еднократно в рамките на седмицата, само при нужда и заявено желание от Ваша страна (за телефонен разговор с предварителна уговорка). Времетраенето е от 0 мин до 30 мин, в зависимост от възникналите Вашия индивидуален план. Неизползвани седмични консултации не се натрупват във времето!

 

Аз ще съм с Вас и ще Ви подкрепям!

 

Виж реалните резултати на клиенти ТУК

 

Хранителните режими в сайта са изготвени от или съвместно със специалист по биохимия, д-р Тодор Стоев! Д-р Стоев е с над 30 години опит, главен асистент в Катедра химия и биохимия в Медицински университет Пловдив, член на екипа МЦ "Здраве за всички". 

Защо да се довериш на мен?

ЦЕЛТА ми е да предам своя опит, който натрупах с годините. Като основната ми МИСИЯ е да работя с хора, които не търсят най-лесните резултати и са готови заедно с мен да вложат от своята енергия, за да постигнем заедно тяхната мечтана форма! 
Ако и ти си човек с ВИЗИЯ за по-активно и по-добро бъдеще то моите програми са за теб!
 
 
Абонирай се и спечели