Промоция!

Индивидуална програма + Хранителен режим

98.00 лв.

Ако сте човек, който желае да бъде активен, да постигне определен резултат, да се справи с непреодолим досега проблем с фигурата и иска това да се случи с помощта на професионалист и лек хранителен режим, това е точно за Вас!

Описание

Ако сте човек, който желае да бъде активен, да постигне определен резултат, да се справи с непреодолим досега проблем с фигурата и иска това да се случи с помощта на професионалист и лек хранителен режим, това е точно за Вас!

Индивидуалната тренировъчна програма се изготвя персонално и е фокусирана върху конкретните нужди на трениращия. Изготвя се така, че да е подходяща за изпълнение в домашни условия и се състои от упражнения със собствена тежест или малка допълнителна такава.

Може да бъде изготвена, както за цяло тяло, така и разделена на определени части на тялото (горна част, мускулен корсет, долна част). Това зависи от Вашите нужди и желания!

Едновременно желаете да започнете хранителен режим ,но не сте сигурни, че ще се справите сами?! Или ви притеснява, че нямате достатъчно мотивация и Ви е необходим някой, който да Ви напътства и мотивира?

Тази опция е създадена точно за ВАС! За да се справим заедно и да постигнем най-добри резултати!

Хранителният режим, който съм направила е познат начин на хранене, който е с доказана през годините ефективност. Хора от цял свят се хранят така цял живот, без това да ги ограничава трайно от любими неща! 

Искам още тук да спомена, че това е хранителен режим, а не диета за различни здравословни състояния!

Защо да изберете точно него?!

Едно от нещата, които спират много хора да започнат определен хранителен режим е това, че не искат да гладуват или да се откажат от храни, които обичат. Затова и тук идвам на помощ с нещо, разработено за хора дори с по-слаба воля. Режимът е подходящ за дългосрочен план, или т.е. можете да го прилагате цял живот, без да се налага да се отказвате окончателно от храни, които са ви необходими, да гладувате, да се съобразявате точно кога да седнете на масата, къде да се храните и т.н. Режимът е много лесен, разтоварващ и, най-важното – ЗДРАВОСЛОВЕН!

В индивидуалната програма е включено:

 1. 1. Въпросник за изготвяне на Вашата индивидуална карта;
 2. 2. Съставяне на индивидуална тренировъчна програма;
 3. 3. Ежеседмични консултации с Ирина
 4. 4. Разясняване на хранителния режим и подробно обяснение на важните стъпки за постигане на целта;
 5. 5. Консултиране какви трябва да са индивидуалните действия за постигане на целта;
 6. 6. Ежеседмична консултация за правилен избор на седмично меню – какво трябва да включва, дали е добре подбрано (вие го изготвяте), продледяване на правилните съставки, порции и калории;
 7. 7. Помощ при избор на меню, подходящо за цялото семейство;
 8. 8. Ежеседмично проследяване на резултатите – следим всяка седмица кога и как реагира вашето тяло на конкретния хранителен режим, като при нужда се правят промени според спецификата;
 9. 9. Проследяване спазването на хранителния режим и техники за мотивация на клиента.

Индивидуалната програма не включва:

 • – Хранителният режим не е включен в цената на индивидуалния план. (Включва се в комбинираната опция „Едномесечен индивидуален план + Хранителен режим с Ирина Атанасова“)
 • – Готово меню.
 • – Всичко друго извън описаните услуги, включени в цената.

 

По желание от страна на клиента консултациите с Ирина могат да продължат и след включените в индивидуалната програма. Като консултациите се състоят в разбор на постигнатото до момента, преорганизиране на вече изготвената програма, добавяне на нови упражнения и серии, лайф видео срещи, смяна на програмата при нужда, съвети за начин на изпълнение, коментари за възникнали проблеми, обсъждане възникналите по програмата въпроси, коментари по хранителния режим.

 

Хранителните режими в сайта са изготвени от или съвместно със специалист по биохимия, д-р Тодор Стоев! Д-р Стоев е с над 30 години опит, главен асистент в Катедра химия и биохимия в Медицински университет Пловдив, член на екипа МЦ "Здраве за всички". 

Защо да се довериш на мен?

ЦЕЛТА ми е да предам своя опит, който натрупах с годините. Като основната ми МИСИЯ е да работя с хора, които не търсят най-лесните резултати и са готови заедно с мен да вложат от своята енергия, за да постигнем заедно тяхната мечтана форма! 
Ако и ти си човек с ВИЗИЯ за по-активно и по-добро бъдеще то моите програми са за теб!
 
 
Абонирай се и спечели