Промоция!

Индивидуална програма + Хранителен режим

180.00 лв. 98.00 лв.

Ако сте човек, който желае да бъде активен, да постигне определен резултат, да се справи с непреодолим досега проблем с фигурата и иска това да се случи с помощта на професионалист и лек хранителен режим, това е точно за Вас!

Описание

Ако сте човек, който желае да бъде активен, да постигне определен резултат, да се справи с непреодолим досега проблем с фигурата и иска това да се случи с помощта на професионалист и лек хранителен режим, това е точно за Вас!

Индивидуалната тренировъчна програма се изготвя персонално и е фокусирана върху конкретните нужди на трениращия. Изготвя се така, че да е подходяща за изпълнение в домашни условия и се състои от упражнения със собствена тежест или малка допълнителна такава.

Може да бъде изготвена, както за цяло тяло, така и разделена на определени части на тялото (горна част, мускулен корсет, долна част). Това зависи от Вашите нужди и желания!

В индивидуалната тренировъчна програма е включено:

 1. 1. Въпросник за изготвяне на Вашата индивидуална карта;
 2. 2. Съставяне на индивидуална тренировъчна програма;
 3. 3. 2 броя консултации с Ирина. Като първата се провежда до 3 дни след изпращане на програмата, втората на третата седмица след изпращане на програмата.

 

Хранителният режим, който съм разработила е резултат на много прочетена литература, съвети със специалист по биохимия, реални наблюдения на хора, които са го пробвали и ,разбира се, резултат и на личния ми опит. Искам още тук да спомена, че това е хранителен режим, а не диета за различни здравословни състояния.

Защо да изберете точно него?!

Едно от нещата, които спират много хора да започнат определен хранителен режим е това, че не искат да гладуват или да се откажат от храни, които обичат. Затова и тук идвам на помощ с нещо, разработено за хора дори с по-слаба воля. Режимът е подходящ за дългосрочен план, или т.е. можете да го прилагате цял живот, без да се налага да се отказвате окончателно от храни, които са ви необходими, да гладувате, да се съобразявате точно кога да седнете на масата, къде да се храните и т.н. Режимът е много лесен, разтоварващ и, най-важното – ЗДРАВОСЛОВЕН!

В хранителния режим е включено:

 1. 1. Хранителен режим + подробно обяснение как да работим с него.
 2. 2. 50+ Идеи за режимни Салати и Основния ястия
 3. 3. 20+ Идеи за Закуски и десерти
 4. 4. 20+ Бонус Рецепти за Основни ястия
 5. 5. 5 броя Бонус Рецепти за десерти
 6. 6. Форма за седмично меню
 7. 7. Калориен Календар
 8. 8. Форма „10 дневни заповеди“, които да следвате всеки ден.

 

По желание от страна на клиента консултациите с Ирина могат да продължат и след включените в индивидуалната програма. Като консултациите се състоят в разбор на постигнатото до момента, преорганизиране на вече изготвената програма, добавяне на нови упражнения и серии, смяна на програмата при нужда, съвети за начин на изпълнение, коментари за възникнали проблеми, обсъждане възникналите по програмата въпроси, коментари по хранителния режим.

 

Хранителните режими в сайта са изготвени от или съвместно със специалист по биохимия, д-р Тодор Стоев! Д-р Стоев е с над 30 години опит, главен асистент в Катедра химия и биохимия в Медицински университет Пловдив, член на екипа МЦ "Здраве за всички". 

Защо да се довериш на мен?

ЦЕЛТА ми е да предам своя опит, който натрупах с годините. Като основната ми МИСИЯ е да работя с хора, които не търсят най-лесните резултати и са готови заедно с мен да вложат от своята енергия, за да постигнем заедно тяхната мечтана форма! 
Ако и ти си човек с ВИЗИЯ за по-активно и по-добро бъдеще то моите програми са за теб!
 
 
Абонирай се и спечели