Индивидуален хранителен план

80.00 лв.

Желаете да започнете хранителен режим ,но не сте сигурни, че ще се справите сами?! Или ви притеснява, че нямате достатъчно мотивация и Ви е необходим някой, който да Ви напътства и мотивира?

Тази опция е създадена точно за ВАС! За да се справим заедно и да постигнем най-добри резултати!

Описание

Желаете да започнете хранителен режим, но не сте сигурни, че ще се справите сами?! Или ви притеснява, че нямате достатъчно мотивация и Ви е необходим някой, който да Ви напътства и мотивира?

Тази опция е създадена точно за ВАС! За да се справим заедно и да постигнем най-добри резултати!

Какво включва?

  • – 4-седмичен индивидуален хранителен план с избор от разнообразни рецепти;
  • – Замерване и снимки (по желание) на клиента преди стартирането на хранителния режим;
  • – Разясняване на хранителния режим и подробно обяснение на важните стъпки за постигане на целта (основнията хранителен режим можете да видите ТУК);
  • – Консултиране какви трябва да са индивидуалните действия за постигане на целта;
  • – Възможност за ежеседмична консултация (смяна на меню, телефонен/онлайн разговор с предварителна уговорка, писмена консултация/кореспонденция или регулярно чуване – по избор, еднократно);
  • – Помощ при избор на меню, подходящо за цялото семейство;
  • – Ежеседмично проследяване на резултатите – следим всяка седмица кога и как реагира вашето тяло на конкретния хранителен режим, като при нужда се правят промени според спецификата;
  • – Проследяване спазването на хранителния режим и техники за мотивация на клиента.

 

Как започваме?

Желателно е след закупуване на хранителния план да проведем консултация чрез телефонен / онлайн разговор, за да зададете въпросите, които са възникнали, да сложим ден за стартиране и да Ви обясня най-важните неща, които трябва да следвате за постигане на резултат. Обикновено този разговор трае до 60 мин. и той е най-дълъг.

Междувременно се замервате, снимате (по желание) и изпращате Вашите мерки в таблица, която получавате още при закупуването на базовия хранителен режим.

След което обсъждаме първото примерно меню и при нужда се правят корекции. Заедно с това проследяваме всяка седмица кога и как реагира Вашият организъм на хранителния режим. И при нужда правим промени и корекции.

През цялото това време ще имате възможност да ми изпращате възкликнали въпроси, да ми пишете ако имате някакви притеснения или имате нужда от още малко мотивация! Можете да изберете вида на Вашата ежеседмична консултация – телефонен / онлайн разговор или писмена кореспонденция. Като те се провеждат еднократно в рамките на седмицата, само при нужда и заявено желание от Ваша страна (за телефонен / онлайн разговор с предварителна уговорка). Времетраенето е от 0 мин до 30 мин, в зависимост от възникналите въпроси по Вашия индивидуален план. Неизползвани седмични консултации не се натрупват във времето и не се компенсират финансово!

Аз ще бъда с Вас! Успех!

 

Виж реалните резултати на клиенти ТУК

 

Индивидуалният план е подходящ за тези, които искат да стартират с "Хранителен режим с Ирина Атанасова"! В случай, че спазвате друг хранителен режим, тази услуга няма да бъде подходяща за Вас!

Допълнителна информация

Пакет

Едномесечен индивидуален план, Едномесечен индивидуален план + Хранителен Режим с Ирина Атанасова

Защо да се довериш на мен?

ЦЕЛТА ми е да предам своя опит, който натрупах с годините. Като основната ми МИСИЯ е да работя с хора, които не търсят най-лесните резултати и са готови заедно с мен да вложат от своята енергия, за да постигнем заедно тяхната мечтана форма! 
Ако и ти си човек с ВИЗИЯ за по-активно и по-добро бъдеще то моите програми са за теб!
 
 
Абонирай се и спечели