Хранителен режим с Ирина Атанасова

Защо да поръчам този хранителен режим?

Последвайте ме в:

Отзиви от клиенти

5/5

684 ревюта (4.95/5 звезди)

Какво включва режимът?

Ако мислите, че това е точно за вас или просто искате да пробвате можете да направите директна заявка.

Само сега! 60.00 лв.

Възможни платежни методи

Въпросите, които получавам всеки ден

Можете да превърнете режима като начин на живот. Като, разбира се, когато искате вече да спрете със свалянето на килограми и поддържане на тегло, трябва да увеличите препоръчителните от мен грамажи. Ако желаете да го превърнете в начин на живот, старайте се максимално повече хранения да са режимни. Но това не означава да изпадате в крайности. Винаги можете да си позволите да се поглезите.

Разбира се! Режимът е направен, така че да ви дава необходимото количество храна, без да спирате да се храните и да изпадате в крайности. Затова и след като приключите (ако искате да спрете изобщо да се храните така) има задържане на постигнатото тегло. Ако обаче започнете да се храните безразборно, с вредни неща и в големи количества това отново ще е причина да върнете килограмите си!

Това е много индивидуално! Имам клиенти, които започват да свалят още първата седмица и поддържат равномерно сваляне на килограми всяка седмица. Имам клиенти, които не свалят нищо първите две седмици, след това започват изведнъж. Имам клиенти, при които седмица със седмица, месец с месец са различни. Всеки организъм реагира различно. Затова и никога не сравнявайте вашите резултати с на някой друг!

Аз препоръчвам през 5 дни да правите отпускащ ден. Но не цял ден а се храните безразборно, а да е едно хапване извън режима.

Във времето, ако желаете да продължите да се храните правилно, препоръчвам да правите повечето хранения по режи, по-малко извън него. Това е добре за вашия метаболизъм в дългосочен план.

Това е нормална реакция на организма. Когато той усети, че калориите намаляват, започва да се запасява, което се случва първите две седмици. Тогава е възможно да не виждате разлика, или дори да видите 1-2 килца отгоре. Не винаги, но е нормално. Това не трябва да ви притеснява, до седмица след това ще започнете да виждате резултати.

За да имате резултат препоръчвам отначало да се храните изцяло по режим след постигането на резултати правете колкото се може повече хранения по режим, по-малко извън него.

Най-често срещаният проблем при спазването на режим е вината, която изпитваме ако кривнем от пътя. Това често пъти води до демотивация и отказ от режим, който сте започнали.
Идеята на този режим е да ви покаже правилната посока. Да ви научи как сами да се справяте в борбата с килограмите, с подуването, с тежестта и с последващите заболявания. Всеки има моменти на излизане от режима и това е напълно нормално. Важното е отново да се връщате в правилната посока и да бъдете постоянни. Грешките са част от пътя. След като вече знаете как да се справяте сами, няма за какво да се тревожите. J

Въпроси?

Тук съм да бъда полезна.

Ирина Атанасова

Защо да изберете точно този хранителен режим?!

Едно от нещата, които спират много хора да започнат определен хранителен режим е това, че не искат да гладуват или да се откажат от храни, които обичат. Затова и тук идвам на помощ с нещо, разработено за хора дори с по-слаба воля. Режимът е подходящ за дългосрочен план, или т.е. можете да го прилагате цял живот, без да се налага да се отказвате окончателно от храни, които са ви необходими, да гладувате, да се съобразявате точно кога да седнете на масата, къде да се храните и т.н. Режимът е много лесен, разтоварващ и, най-важното – ЗДРАВОСЛОВЕН!

Какви са предимствата му?

 1. 1. Много лесен за изпълнение!
 2. 2. Можете да го организирате според бюджета си.
 3. 3. Вие решавате с какво ще се храните!
 4. 4. Не се изисква закупуването на специални продукти.
 5. 5. Можете да използвате наличното в хладилника.
 6. 6. Не гладувате!
 7. 7. Можете да се глезите с любими храни!
 8. 8. Предложените рецепти са подходящи за цялото семейство.
 9. 9. Можете да се храните по режим и навън (на ресторант, на работа…)
 10. 10. Подходящ и за хора, които не ядат всичко (месо, риба, млечни продукти и др.)
 11. 11. Намалявате теглото трайно!
Абонирай се и спечели