„Победи килограмите“ с Диетата на д-р Стоев

34.00 лв.

Диетата на д-р Стоев „Победи килограмите“ е изключително лесен метод, с който можете лесно да се преборите с излишните килограми, без мъчително гладуване.

Ако желаете да научите за механизмите за натрупване на мазнините в човешкото тяло и да можете да ги контролирате, то Диетата на д-р Стоев „Победи килограмите!“ е точно за Вас!

Описание

Диетата на д-р Стоев „Победи килограмите“ е изключително лесен метод, с който можете лесно да се преборите с излишните килограми, без мъчително гладуване. 

Всеки ден виждаме реклами на различни хапчета за отслабване, чайове, диети, режими и т.н. И е много трудно да разберете на кое да се доверите. Започвате да си задавате въпроси „Дали тази добавка ще ми навреди?“ , „Дали тази диета е здравословна и ефикасна?“, „Този чай как ще подобри метаболизма ми и възможно ли е изобщо това?“, „Кой всъщност е измислил този метод за отслабване и изпробвал ли го е преди това?“ и още много други въпроси, на които не можете да си отговорите.

Затова на помощ идва и д-р Стоев, който създава този метод за сваляне на излишните килограми по здравословен начин. Без да се тревожите дали ще има ефект – да, ще има! Без да се тревожите дали това е за вас – да, това е за всеки! Без да се тревожите дали ще се справите – трудно е да не се справите! Без да се тревожите как ще повлияе на здравето ви – това също е излишно с тази диета!

Процесът на напълняване, който се оказа по-опасен дори от сърдечно-съдовите заболявания, може да бъде контролиран.

Ако желаете да научите за механизмите за натрупване на мазнините в човешкото тяло и да можете да ги контролирате, то Диетата на д-р Стоев „Победи килограмите!“ е точно за Вас!!!

За кой е подходяща диетата?

 • – За тези, които избирате да сте стройни и здрави без изтощително гладуване и неефикасни хранителни добавки!
 • – За тези, които искате да научате как да отслабвате, използвайки закономерните процеси в тялото си!
 • – За тези, които искате да се сбогувате с излишните килограми като се храните съобразно нуждите на тялото си.
 • – За тези, които искат да научат как могат да свалят до 4кг за седмица, по здравословен начин.
 • – За тези, които искат да водят по-здравословен начин на живот.
 • – За тези, които искат да знаят как периодично могат да прочистват тялото си от излишни килограми и токсини.

 

Лесно е просто спазвайте основния принцип заложен в режима, който ще Ви направи стройни, красиви и привлекателни!

Диетата на д-р Стоев „Победи килограмите“ включва:

 • – Описание на механизма, чрез който може да се храните и да сте слаби.
 • – Пътеводител, чрез който лесно да подбирате храната си.
 • – Таблици колко калории съдържат различните храни.
 • – Практически съвети кога и как да смените навиците си.
 • – Описание, което ще ви помогне в постепенното отслабване, да постигнете забележителни и трайни резултати.
 • – Описание на различни видове диети и как те могат да ви помогнат с отслабването и прочистването на организма.
 • – Описание как можете да използвате фазите на луната, за да стимулирате свалянето на килограми.
 • – Допълнителни приложения, съобразени със здравословното състояние (напълняване, напълняване при Исхемична Болест на Сърцето, напълняване при Диабет.)

 

Ако сте се припознал някъде из редовете и желаете да научите как да контролирате натрупване на мазнините, то Диетата на д-р Стоев „Победи килограмите!“ е точно за Вас!!!

Д-р Тодор Стоев  е лекар невролог и биохимик с дългогодишна практика. Преподавател и главен асистент в Медицински университет – Пловдив. Член е на Съюза на учените в България и има над 80 научни публикации в областта на неврологията, биохимията и музикотерапията.

 

Хранителните режими в сайта са изготвени от или съвместно със специалист по биохимия, д-р Тодор Стоев! Д-р Стоев е с над 30 години опит, главен асистент в Катедра химия и биохимия в Медицински университет Пловдив, член на екипа МЦ "Здраве за всички". 

Защо да се довериш на мен?

ЦЕЛТА ми е да предам своя опит, който натрупах с годините. Като основната ми МИСИЯ е да работя с хора, които не търсят най-лесните резултати и са готови заедно с мен да вложат от своята енергия, за да постигнем заедно тяхната мечтана форма! 
Ако и ти си човек с ВИЗИЯ за по-активно и по-добро бъдеще то моите програми са за теб!
 
 
Абонирай се и спечели