ПИЛАТЕС с Ирина

35.00 лв.90.00 лв.

Бъди активен и тренирай с мен от вкъщи!

Остани активен и тренирай онлайн директно от своя дом. Онлайн тренировки за всеки, който желае да спортува, а не може да намери време да отиде до залата! За тези, които искат да спортуват заедно цялото семейство! За тези, които искат да разполагат с времето си!

 

Описание

Остани активен и тренирай от вкъщи!

Добре дошли в „Онлайн тренировки с Ирина“! Това е онлайн студио с тренировки, които можете да изпълнявате в домашни условия, в удобно за вас време!

Тренировките са направени, така че да са подходящи, както за абсолютно начинаещи, така и да са с достатъчно натоварване за редовно спортуващите.

Тренировките са разпределени, така че да работят за всяка част на тялото. Разделени са на тренировки за стягане и за огъвкавяване. Това, което се използва като основа за онлайн тренировките тук е Пилатесът.

Пилатесът е нискоинтензивна тренировка, която работи с различни мускулни групи във всеки отделен час. Като всяка една от тренировките включва работа с мускулния корсет. Стречингът са тренировките, които са с цел огъвкавяване на тялото и мобилността. В тази опция не са включени кардио тренировки и високоинтензивни такива!

Ще имате достъп до онлайн тренировките в сайта, които да разпределени по мускулни групи за Ваше улеснение. Като бонус ще получите и линк към FB група, в която ще откриете повече от 40 онлайн тренировки, до които ще имате достъп по всяко време. 

В групата с онлайн тренировките с мен могат да участват само хора, които са заплатили своя месечен абонамент от 35лв. Можете да гледате всяка тренировка по всяко време, без ограничение в броя им. Абонаментът е валиден за един или за три месеца.

 

Ще ви очаквам!

 

Въпроси, които биха могли да възникнат!

  • – Ако заплатим абонамент за онлайн тренировки ще можем ли с него да посещаваме и тренировките на място в залата? – Този абонамент важи само за онлайн тренировките.
  • – Колко човека имаме право да влезем в групата, след като заплатим абонамент? – Абонаментът важи за един човек/fb профил.
  • – Можем ли да си заплатим само една тренировка? – За съжаление нямаме такава опция. Таксата е една, независимо кога ще бъде заплатенa и в колко тренировки ще се включите.
  • – Ако в последствие преценя, че не искам да участвам, може ли да напусна групата и да ми възстановите парите? – Опцията е да смените своето място с някой друг. Ако не желаете повече да тренирате, то можете да предложите своето място на приятел, но до една седмица след заплащане на абонамента. Сумата не се възстановява след като е вече заплатена.

 

Отзиви:

отзиви-за-ирина-атанасова-пилатесотзиви-за-ирина-атанасова-пилатесотзиви-за-ирина-атанасова-пилатесотзиви-за-ирина-атанасова-пилатесотзиви-за-ирина-атанасова-пилатесотзиви-за-ирина-атанасова-пилатесотзиви-за-ирина-атанасова-пилатесотзиви-за-ирина-атанасова-пилатесотзиви-за-ирина-атанасова-пилатес

   

Допълнителна информация

Валиден за

30 дни, 90 дни

Защо да се довериш на мен?

ЦЕЛТА ми е да предам своя опит, който натрупах с годините. Като основната ми МИСИЯ е да работя с хора, които не търсят най-лесните резултати и са готови заедно с мен да вложат от своята енергия, за да постигнем заедно тяхната мечтана форма! 
Ако и ти си човек с ВИЗИЯ за по-активно и по-добро бъдеще то моите програми са за теб!
 
 
Абонирай се и спечели