Индивидуална консултация

35.00 лв.

Описание

Заяви своята индивидуална консултация с Ирина Атанасова! Какво ще получиш?

Ще получиш съвети как да подобриш начина си на хранене, как да бъдеш в по-добра форма, как да изпълняваш правилно основни упражнения, кога и как да включиш тренировки към начина си на живот…или нещо друго, което те интересува в по тези теми.

Само трябва да избереш насоката и кое искаш да бъде основното върху, което да работиш. Но това не е ограничение! След това можем да продължим с други въпроси, които те вълнуват. Но нека бъдем максимално точни отсега – обсъждаме само теми от моята сфера на дейност. Това също не е обучение. Няма да си говорим с много термини, които послед трябва да бъдат разясняваме и така да губим време! Няма да започваме да учим по учебници и да ти изнасям лекциите, които са изнасяли на мен! Това не е включено в консултацията с мен! Но ще дам пример какви въпроси можем да обсъдим:

  1. Каква тренировка е подходяща за мен и колко често да я правя?
  2. Как да се храня, за да ми е по-леко?
  3. Искам да отслабна, но не мога да следвам стриктна диета. Моля за помощ!

И така нататък, и така нататък… Ако имаш съмнения дали мога да ти бъдат полезна с това, което те вълнува, просто ми пусни един имейл с конкретно питане и аз ще ти отговоря дали можем да направим консултация.

Още тук можеш да оставиш и всяко притеснение, защото консултациите с мен са онлайн или по телефон. Ти решаваш дали ще знам с кой говоря или не.

Очаквам те! Нека го направим заедно!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Индивидуална консултация“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Защо да се довериш на мен?

ЦЕЛТА ми е да предам своя опит, който натрупах с годините. Като основната ми МИСИЯ е да работя с хора, които не търсят най-лесните резултати и са готови заедно с мен да вложат от своята енергия, за да постигнем заедно тяхната мечтана форма! 
Ако и ти си човек с ВИЗИЯ за по-активно и по-добро бъдеще то моите програми са за теб!
 
 
Абонирай се и спечели