Индивидуална консултация

35.00 лв.

Описание

Заяви своята индивидуална консултация с Ирина Атанасова! Какво ще получиш?

Ще получиш съвети как да подобриш начина си на хранене, как да бъдеш в по-добра форма, как да изпълняваш правилно основни упражнения, кога и как да включиш тренировки към начина си на живот…или нещо друго, което те интересува в по тези теми.

Само трябва да избереш насоката и кое искаш да бъде основното върху, което да работиш. Но това не е ограничение! След това можем да продължим с други въпроси, които те вълнуват. Но нека бъдем максимално точни отсега – обсъждаме само теми от моята сфера на дейност. Това също не е обучение. Няма да си говорим с много термини, които послед трябва да бъдат разясняваме и така да губим време! Няма да започваме да учим по учебници и да ти изнасям лекциите, които са изнасяли на мен! Това не е включено в консултацията с мен! Но ще дам пример какви въпроси можем да обсъдим:

  1. Каква тренировка е подходяща за мен и колко често да я правя?
  2. Как да се храня, за да ми е по-леко?
  3. Искам да отслабна, но не мога да следвам стриктна диета. Моля за помощ!

И така нататък, и така нататък… Ако имаш съмнения дали мога да ти бъдат полезна с това, което те вълнува, просто ми пусни един имейл с конкретно питане и аз ще ти отговоря дали можем да направим консултация.

Още тук можеш да оставиш и всяко притеснение, защото консултациите с мен са онлайн или по телефон. Ти решаваш дали ще знам с кой говоря или не.

Очаквам те! Нека го направим заедно!

Защо да се довериш на мен?

ЦЕЛТА ми е да предам своя опит, който натрупах с годините. Като основната ми МИСИЯ е да работя с хора, които не търсят най-лесните резултати и са готови заедно с мен да вложат от своята енергия, за да постигнем заедно тяхната мечтана форма! 
Ако и ти си човек с ВИЗИЯ за по-активно и по-добро бъдеще то моите програми са за теб!
 
 
Абонирай се и спечели