Промоция!

Едномесечна членска карта: KAMATO LIVE

36.00 лв. 24.00 лв.

Бъди активен и тренирай с нас на живо от вкъщи! (.Live)

С екипа от спортни инструктори на Камато Спорт стартираме онлайн лайф тренировките. Всеки ден ще имате възможност да се включвате в различни тренировки на живо директно от вашия дом. Бъде във форма с инструкторите на Камато Спорт.

Тренировки на живо с инструктори по Пилатес, Зумба, Йога, Табата, Кардио тренировки, Канго Джъмпс. Сега е моментът!

Описание

Остани активен и тренирай с нас на живо от вкъщи! (.Live)

 

Видове тренировки, които ще може да участвате:

  • – Пилатес;
  • – Кардио тренировка/ Kangoo Jumps;
  • – Zumba;
  • – Tabata;
  • – Йога.

Програмата ще се обявява за няколко дни занапред, като всеки ден ще имате възможността да се включите в предпочитаната от Вас тренировка.

Тренировките ще се провеждат на живо, като по-голямата част от видеата ще бъдат достъпни и след това. Т.е. ако не можете да се включите в определения по програма час, ще можете да направите своята тренировка и след това.

В групата ще се публикуват и допълнителни видеа с онлайн тренировки и съвети как да продължите да поддържате форма.

В групата за Live (на живо) тренировките с нас могат да участват само хора, които са заплатили своя месечен абонамент от 36 лв. 24лв. Можете да се включвате във всяка лайф тренировка, без ограничение в броя им. Абонаментът е валиден до края на всеки текущ месец, без значение кога ще бъде заплатен.

След заплащане на абонамента ще получите персонален линк за покана към LIVE групата във Facebook.

*Понеже ще предаваме на живо е възможно да възникне технически проблем. Но при всички положения ще бъдете подсигурени с дневната си доза спорт!

Ще ви очакваме!

Видеата, в изключение на Зумба, ще бъдат активни и след обявения час по програма и ще можете да ги гледате в удобно за вас време. Ще има и тренировки изненада!

 

Въпроси, които биха могли да възникнат!

  • – Ако заплатим абонамент за лайф тренировки ще можем ли с него да посещаваме и тренировките на място в залата, ако това е възможно през април? – Този абонамент важи само за онлайн тренировките, които, независимо от ситуацията, ще ги има поне до края на м. април.
  • – Колко човека имаме право да влезем в групата, след като заплатим абонамент? – Абонаментът важи за един човек/fb профил.
  • – Можем ли да си заплатим само една тренировка? – За съжаление нямаме такава опция. Таксата е една, независимо кога ще бъде заплатенa и в колко тренировки ще се включите.
  • – Ако в последствие преценя, че не искам да участвам, може ли да напусна групата и да ми възстановите парите? – Опцията е да смените своето място с някой друг. Ако не желаете повече да тренирате, то можете да предложите своето място на приятел, но до една седмица след заплащане на абонамента. Сумата не се възстановява след като е вече заплатена.

 

Отзиви:

Защо да се довериш на мен?

ЦЕЛТА ми е да предам своя опит, който натрупах с годините. Като основната ми МИСИЯ е да работя с хора, които не търсят най-лесните резултати и са готови заедно с мен да вложат от своята енергия, за да постигнем заедно тяхната мечтана форма! 
Ако и ти си човек с ВИЗИЯ за по-активно и по-добро бъдеще то моите програми са за теб!
Абонирай се и спечели