ОНЛАЙН ПИЛАТЕС с Ирина - Едномесечна членска карта

28.00 лв.60.00 лв.

Изчистване

Бъди активен и тренирай с нас на живо от вкъщи! (.Live)

Остани активен и тренирай онлайн директно от своя дом. Лайф тренировки за всеки, който желае да спортува, а не може да намери време да отиде до залата! За тези, които искат да спортуват заедно цялото семейство! За тези, които искат да разполагат с времето си!

Тренировки по Пилатес и Стречинг на живо с Ирина. Сега е моментът!

Описание

Остани активен и тренирай с мен на живо от вкъщи! (.Live)

 

Видове тренировки, които ще може да участвате са Пилатес и Стречинг.

Програмата ще се обявява седмица за седмица в групата, в която се провеждат. 

Тренировките ще се провеждат на живо, като видеата ще бъдат достъпни и след това. Т.е. ако не можете да се включите в определения по програма час, ще можете да направите своята тренировка и след това. Като по всяко време ще можее да се връщате към по-старите тренировки. 

В групата ще се публикуват и допълнителни видеа с онлайн тренировки и съвети как да продължите да поддържате форма.

В групата за Live (на живо) тренировките с мен могат да участват само хора, които са заплатили своя месечен абонамент от 36 лв. 28лв. Можете да се включвате във всяка лайф тренировка, без ограничение в броя им. Абонаментът е валиден за един месец.

След заплащане на абонамента ще получите персонален линк за покана към LIVE групата във Facebook.

*Понеже ще предаваме на живо е възможно да възникне технически проблем. Но при всички положения ще бъдете подсигурени с дневната си доза спорт!

Ще ви очакваме!

Въпроси, които биха могли да възникнат!

  • – Ако заплатим абонамент за лайф тренировки ще можем ли с него да посещаваме и тренировките на място в залата? – Този абонамент важи само за онлайн тренировките.
  • – Колко човека имаме право да влезем в групата, след като заплатим абонамент? – Абонаментът важи за един човек/fb профил.
  • – Можем ли да си заплатим само една тренировка? – За съжаление нямаме такава опция. Таксата е една, независимо кога ще бъде заплатенa и в колко тренировки ще се включите.
  • – Ако в последствие преценя, че не искам да участвам, може ли да напусна групата и да ми възстановите парите? – Опцията е да смените своето място с някой друг. Ако не желаете повече да тренирате, то можете да предложите своето място на приятел, но до една седмица след заплащане на абонамента. Сумата не се възстановява след като е вече заплатена.

 

Отзиви:

Допълнителна информация

Валиден за

30 дни, 90 дни

Защо да се довериш на мен?

ЦЕЛТА ми е да предам своя опит, който натрупах с годините. Като основната ми МИСИЯ е да работя с хора, които не търсят най-лесните резултати и са готови заедно с мен да вложат от своята енергия, за да постигнем заедно тяхната мечтана форма! 
Ако и ти си човек с ВИЗИЯ за по-активно и по-добро бъдеще то моите програми са за теб!
 
 
Абонирай се и спечели