Индивидуалната тренировъчна програма

65.00 лв.

Ако сте човек, който желае да бъде активен, да постигне определен резултат, да се справи с непреодолим досега проблем с фигурата и иска това да се случи с помощта на професионалист, индивидуалната тренировъчна програма е подходяща за Вас!

Индивидуалната тренировъчна програма се изготвя персонално и е фокусирана върху конкретните нужди на трениращия. Изготвя се така, че да е подходяща за изпълнение в домашни условия и се състои от упражнения със собствена тежест или малка допълнителна такава.

Описание

Искате ли вече да влезете във форма? Искате да отслабнете, да се стегнете или и двете, но не искате изтощаващи тренировки! Нека го постигнем заедно!

Ако сте човек, който желае да бъде активен, да постигне определен резултат, да се справи с непреодолим досега проблем с фигурата и иска това да се случи с помощта на професионалист, индивидуалната тренировъчна програма е подходяща за Вас!

Индивидуалната тренировъчна програма се изготвя персонално и е фокусирана върху конкретните нужди на трениращия. можете да я изпълнявате в домашни условия, в удобно за вас време. 

Тя може да бъде изготвена, както за цяло тяло, така и разделена на определени части на тялото (горна част, мускулен корсет, долна част). Това зависи от Вашите нужди и желания – Вие определяте!

 

ТИ ИЗБИРАШ КОГА И КОЛКО ДА ТРЕНИРАШ!

ТИ ИЗБИРАШ НИВОТО НА ТРУДНОСТ!

ТИ КАЗВАШ КАКВО ИСКАШ ДА ПОСТИГНЕМ!

ТРЕНИРАШ ВКЪЩИ, БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЛОЖЕНИЯ!

 

В индивидуалната тренировъчна програма е включено:

  1. 1. Въпросник за изготвяне на Вашата индивидуална карта;
  2. 2. Съставяне на индивидуална тренировъчна програма за 4 или 8 седмици;
  3. 3. Ежеседмични консултации с Ирина. Аз ще съм на разположение да правим консултации всяка седмица, ако имаш нужда!  

 

Стартираме тренировъчната програма с първа онлайн среща. Тя трае до 60 мин, в които показвам правилното изпълнение на упражненията, правилно структуриране на тренировка и първите упражнения, с които ще стартираме. След това тренировъчната програма се изпраща разработена и с писмен вариант. Като ще бъда на разположение по време на тренировъчния ви период за насоки, въпроси и мотивация! Ще имате възможност да избирате формата на ежеседмичната си консултация от писмена кореспонденция или телефонен/онлайн разговор. Като времетраенето на седмица е до 30 мин. Не използвани консултации не се натрупват във времето!

За отчитане на резултатите ще очаквам Вашите снимки преди, като с тях най-добре ще можем да проследим Вашия успех.

По желание от страна на клиента консултациите с Ирина могат да продължат и след включените в индивидуалната програма. Като консултациите се състоят в разбор на постигнатото до момента, преорганизиране на вече изготвената програма, добавяне на нови упражнения и серии, смяна на програмата при нужда, съвети за начин на изпълнение, коментари за възникнали проблеми, обсъждане възникналите по програмата въпроси, коментари по хранителния режим (ако спазвате „Хранителен режим на Ирина Атанасова“). 

Защо да се довериш на мен?

ЦЕЛТА ми е да предам своя опит, който натрупах с годините. Като основната ми МИСИЯ е да работя с хора, които не търсят най-лесните резултати и са готови заедно с мен да вложат от своята енергия, за да постигнем заедно тяхната мечтана форма! 
Ако и ти си човек с ВИЗИЯ за по-активно и по-добро бъдеще то моите програми са за теб!
 
 
Абонирай се и спечели